Komik Kurban Bayramı resimli mesajları! Esprili Kurban Bayramı kısa mesajları

2022 Kurban Bayramı'na çok kısa bir süre kaldı... Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar, bu özel günde sevdiklerine gönderebilecekleri esprili mesajları da araştırmaya başladı. İşte, komik resimli Kurban Bayramı mesajları! Esprili Kurban Bayramı kısa mesajları! Ayrıntılar haberimizde...

Sayın değerli, sağlam ciğeri, bazen üzüntülü, bazen kederli, su gibi akan, şimşek gibi çakan muhterem varlık, kalbimin en derin köşesinde, gülsuyu şişesinde saklamış olduğum selamlarımı sunar hürmetler ederken, evvela seni, beni, gemideki dümeni, tarladaki dikeni, dünyada olup biteni, gurbette hasret çekeni, baharı yazı, kemanı sazı, bahçedeki kazı, erkeği kızı, insandaki nazı, yaratan Allah’tan iyi olmanı diler bayramını kutlarım.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!