KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır? KOMEK kayıt başvurusu nereden yapılır? KOMEK kayıt başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan KOMEK, Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde (ASEM) yeni dönem kayıtlarına start verdi. 23 Ocak Salı günü başlayan kayıt süreci, 5 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek. Bu çerçevede KOMEK başvurularının nasıl ve nereden yapılacağı merak ediliyor. KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır? KOMEK kayıt başvurusu nereden yapılır? KOMEK kayıt başvuru şartları neler, kimler başvurabilir? İşte detaylar

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan KOMEK, Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde (ASEM) yeni dönem kayıtlarına başladı. 23 Ocak Salı günü başlayan kayıt süreci, 5 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek. Bu kapsamda, KOMEK başvurularının yapılış şekli ve başvuru yerleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. KOMEK kayıt başvurusu nasıl gerçekleştirilir? KOMEK kayıt başvurusu için nereye başvurulmalıdır? KOMEK kayıt başvuru şartları nelerdir ve başvuruda bulunabilecek kişiler kimlerdir? İşte ayrıntılar...

KOMEK NEDİR?

KOMEK, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projelerinden biridir. "Konya Meslek Edindirme Kursları" olarak kısaltılan KOMEK, meslek edindirme kursları, sanat atölyeleri ve eğitim merkezleri aracılığıyla Konya'daki vatandaşlara çeşitli beceri ve meslek alanlarında eğitim imkanları sunmayı amaçlayan bir programdır.

KOMEK BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

725 farklı branşta, 83 merkezde, 38 oyun salonu, 37 spor salonu, ve 25 yüzme havuzunda sunulan çeşitli aktivitelere katılım için başvurular, online olarak "konya.bel.tr" ve "komek.org.tr" adreslerinden yapılabilecek.

KOMEK BAŞVURU TARİHİ!

KOMEK kayıt başvurusu için adaylar, 23 Ocak Salı gününden itibaren başvurularını gerçekleştirebilecekler. Başvuruların alınmaya başlanmasıyla birlikte, Konya merkez ve ilçelerinde 725 farklı branşta, 83 merkezde, 38 oyun salonu, 37 spor salonu, ve 25 yüzme havuzu gibi geniş bir yelpazede sunulan faaliyetlere katılmak isteyenler, başvurularını 5 Şubat Pazartesi gününe kadar gerçekleştirebilecekler.

KOMEK ONLİNE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

 Başvuru işlemleri oldukça basit bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Adaylar, "www.konya.bel.tr" ve "www.komek.org.tr" adreslerine girerek, KOMEK kayıt ekranına ulaşabilecekler. Burada, çeşitli kategoriler altında yer alan KOMEK, ASEM, KUZEM, spor, yüzme, mesleki eğitim, uzaktan eğitim ve hobi eğitimleri gibi seçenekler arasından ilgi duydukları alanlarda başvurularını tamamlayabilecekler.

Başvuru süreci 23 Ocak Salı günü saat 08.00 itibariyle başladı ve 5 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek.

4 Mayıs 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yaza girerken final yapan diziler hangileri? 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber