Komedi oyuncusu Esin Gündoğdu, değişimi ile şaşırttı! Ameliyatsız, 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı!

Komedi projelerinin vazgeçilmez isimlerinden olan ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, uzun süren bir sessizliğin ardından ortaya çıktı. Aşırı kilolarından kurtulan Gündoğdu, değişimi ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte Gündoğdu’nun yeni hali…

Son dönemlerde özellikle ünlü isimler arasında popüler hale gelen mide ameliyatları, birçok kişinin bambaşka bir görümüne sahip olmasını sağladı. Söz konusu ameliyatlara başvurmadan önce doğal yollar ile kilo vermeye çalışmanın daha doğru olduğunu belirten uzmanlar ünlü isimler nezdinde birtakım uyarılarda bulunurlarken uzmanların tavsiyelerine uyan ve bambaşka bir görünüme kavuşan isimlerden biri de ünlü komedi oyuncusu Esin Gündoğdu oldu.

“Olacak O Kadar”, “Avrupa Yakası”, “Aşk Yeniden” gibi çok ses getiren projelerde yer alan ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, uzun süren bir sessizliğin ardından ortaya çıktı. “Tozkoparan İskender” isimli dizide Saniye karakterine hayat veren komedi oyuncusu, yeni görünümü ile herkesi şaşkına çevirdi. Senelerdir fazla kiloları ile tanınan Gündoğdu, 2 yıllık bir süre içerisinde vermiş olduğu onlarca kilo ile bambaşka bir insana dönüştü. Rol arkadaşları dahi Gündoğdu’yu tanımakta güçlük çekti.

138 KİLO İLE DİYETE BAŞLADI!

Şimdiye kadar birçok dizi projesi ile izleyicinin karşısına çıkmış olsa da asıl çıkışı “Aşk Yeniden” isimli komedi dizisi ile yakalayan 46 yaşındaki ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, senelerdir fazla kiloları ile tanınıyordu. 2 yıl önce kilo vermeye karar veren güzel oyuncu, 138 kilo iken diyete başladı. Bu zaman zarfı içerisinde aşama aşama kilo verdiğine şahitlik edilen Gündoğdu, son görünümü ile şaşkınlık yarattı.

TAM 72 KİLO VERDİ!

2 yıl önce 138 kilo iken kilo vermeye karar veren ve akabinde de diyete başlayan ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, yeni görünümü ile rol arkadaşlarını dahi şaşkına çevirdi. Bu süre içerisinde toplamda 72 kilo vererek 66 kiloya kadar düşen Gündoğdu, resmen bambaşka bir insana dönüştü. Gündoğdu’nun yalnızca diyet ve egzersiz programları ile kilo vermiş olduğu, herhangi bir mide ameliyatı ya da başka bir kilo verme ameliyatı için bıçak altına yatmamış olduğu öğrenildi.

Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak... Hisse ve tahvil zirvede Yabancının TL aşkı coştu Dolar yatay seyirde! İşte 17 Mayıs 2024 güncel döviz kurları
Sonraki Haber