Kolpaçino'nun oyuncuları Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu canlı yayında tartıştı! Sunucu Mehmet Akif Ersoy soğuk terler döktü: Gerçek ise bambaşka çıktı

Kolpaçino 4 filminin oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu, Mehmet Akif Ersoy'un programına konuk oldu. Oyuncular canlı yayında tartışmaya başlayınca sunucu Mehmet Akif Ersoy neye uğradığını şaşırdı. Gerçek ise dakikalar sonra anlaşıldı.

Kolpaçino 4 filminin oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu, Mehmet Akif Ersoy'un programına konuk oldu.

KOLPAÇİNO EKİBİNDEN MEHMET AKİF ERSOY'A ŞAKA!

Fragmandaki bazı sahnelerinin kesildiğini söyleyerek canlı yayında sitem eden Penbeklioğlu, Sezer'e sitem ederek programı terk etmeye çalıştı. O anlarda neye uğradığını şaşıran Ersoy, oyuncuları sakinleştirmek için araya girince kendisine şaka yapıldığını öğrendi. Kolpaçino ekibinin Mehmet Akif Ersoy’a yaptığı şaka deneyimli sunucuya soğuk terler döktürdü.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Halkbank'tan ABD'de açılan ikinci hukuk davasına ilişkin açıklama Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok kazandıran hisseler...
Sonraki Haber