Kola'sını daha dolduramadan havada dondu! İşte o anlar...

Antarktika'da yaşayan bir kişi Coca-Cola marka içeceği bardağına doldurmaya çalışırken kola'nın havada donduğu anları TikTok'ta paylaştı.

This browser does not support the video element.

Dondurucu kıtadaki Scott Base adlı bir yaşam alanında hayatını idame ettiren MattyJordan, Yeni Zelanda araştırma istasyonunda hayatın nasıl olduğuna dair bir fikir vermek için sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor. Antarktika inşaat ve proje yönetimi uzmanı olan Jordan, yaşadığı ilginç anları TikTok'ta paylaşmasıyla ünlendi.

Matty, 12 knot'luk rüzgarlarda ve donma sıcaklıklarının -57 santigrat derece altındayken bir teneke kola açıp bir bardağa dökmeye çalıştı.

İnşaat uzmanı TikTok'taki videosunda şu açıklamayı yaptı: "Dışarısı -57°C olduğunda mantıklı olan tek şey bu." 

"Akşam -40°C'ye ulaşan, tüm yıl boyunca sahip olduğumuz en düşük ortam sıcaklıklarına sahibiz."

"Bu, düşündüğümden çok daha zorlayıcıydı ama Güney Kutbu'ndan @thejeffcapps videosunu izledikten sonra bardağa dökülen bu kola'yı canlandırmak için ilham aldım."

Matty, kola'nın dudaklarına ulaşma zevkini hiç tadamadı. İçecek, daha doldururken dondu ve onu sıra dışı bir şekilde bıraktı.

Matty video sona ererken şu sözleri söyledi: "Bir kutu kolayı doldurmaya çalıştım. Ama pek iyi gitmedi."

Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!" Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı! İşte İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edilme anı! Bu kez evine dönmek isteyen Filistinliler'e saldırı! İşte o anlar!