Kocaelispor Ankara Demirspor rövanş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup Play Off çeyrek final rövanş maçında Kocaelispor ile Ankara Demirspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Kocaelispor Ankara Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup Play Off çeyrek final rövanş maçında Kocaelispor sahasında Kocaeli Stadyumu’nda Anjara Demirspor’u konuk ediyor. İlk maçta çıkan 1-1’lik skorun ardından Kocaelispor yarı finali hedefliyor.

16 Mayıs 2021 Pazar akşamında saat 20.00’da başlayacak Kocaelispor Ankara Demirspor maçının canlı yayın kanalı bulunmuyor.

12 Mayıs’ta TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-1 sona ermiş ve goller Serdar Eylik ile Batuhan Er’den gelmişti.

Rövanş maçında her türlü Kocaelispor galibiyeti ya da Ankara Demirspor galibiyeti iki takıma da kendi açısından turu getirecek. 1-1’lik beraberlik halinde maç uzatmalara giderken; 0-0 yada gollü beraberlik halinde ise deplasmanda golü kuralı ile Kocaelispor tur atlayan taraf olacak.

Stat: Kocaeli Stadyumu
Tarih: 16 Mayıs 2021 Pazar
Saat: 20.00
Yayın: Yok

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber