Koç Dolunayı’nın burçlara ve Türkiye’nin haritasına etkileri neler olacak?

Astrolog Hande Güç Onur, Koç burcundaki Dolunay’ın önümüzdeki 15 günde burçlarda yaratacağı etkileri SuperHaber izleyicilerine anlattı...

Pazar gecesini pazartesine bağlayan dakikalarda Koç burcununun 16. derecesinde Dolunay gerçekleşti.

Astrolog Hande Güç Onur, Koç burcundaki Dolunay’ın burçlara ve Türkiye’nin astroloji haritasına etkilerini SuperHaber YouTube kanalında masaya yatırdı.

ZEHİRLENMELERE, ALERJİK REAKSİYONLARA, DEPREMLERE, YANARDAĞ PATLAMALARINA DİKKAT!

Önümüzdeki 15 güne dikkat çeken Onur, ‘’Zehirlenmelere, alerjik reaksiyonlara, sıvılardan gelecek tehlikelere, denizlerdeki kazalara dikkat. Deniz menşeili depremler ve yanardağlar yaratabilir’’ sözleriyle kritik uyarılarda bulundu.

Dolunay anında Mars ile Neptün’ün karesini yorumlayan Onur, özellikle İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarında önemli bir etki yaratacağını aktardı.

Astrolog Hande Güç Onur’un açıklamalarını SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Ay tutulması sonrası deprem olur mu? Bizleri neler bekliyor?
 Güneş tutulması deprem ve kalıcı körlük yapar mı? Para piyasalarında hareketli günler! ‘Manipülatif etkilerle piyasa değerleri yönlendirilebilir!' Başak burcundaki yeni ay Türkiye'nin gündemini nasıl değiştirecek? 'Terör örgütü ve yandaşlarının bu yangınları 2 yıl önce planladıkları ortaya çıktı!' Hayatımızda büyük bir başlangıç ya da bitiş yaşayabiliriz!