Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Ekranların büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde 'Nursema' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ceren Yalazoğlu'nun bir dergi için verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. Yalazoğlu'nun verdiği pozlara rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ve ünlü fenomen Kerimcan Durmaz'dan yorum gecikmedi...

Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ceren Yalazoğlu 'Nursema' kariyeriyle gündemden düşmüyor. Dizinin RTÜK tarafından ceza almasından sonra daha çok popüler olan ve oyunculuğu tam not alan Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

"TESİR ALTINA ALICI HEYECANI..."

All Magazin tarafından "Tesir altına alıcı heyecanı, her defasında yeniden keşfedilmeyi bekleyen merak duygusu ve sürprizlere açık dönüşümleriyle farklı anlatıların çözümlemelerine odaklanıyor" notuyla pozları paylaşılan güzel oyuncuya beğeni yağdı.

 KERİMCAN DURMAZ'DAN YORUM GECİKMEDİ

Sıla Türkoğlu arkadaşının pozlarına "Üff bu ne kızım" yazarken pek çok takipçi ise Kerimcan Duymaz da pozlara tepkisiz kalmadı. Kerimcan Ceren Yalazoğlu'na "Yaaayyyy sexyy ladyy" yorumunda bulundu.

 

Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf! Galatasaray adım adım şampiyonluğa doğru gidiyor! İstanbul'da tepki çeken görüntü! Anne sokak ortasında kızını darp etti
Sonraki Haber