Kızılcık Şerbeti dizisinde şoke eden hata: Çekim hatası viral oldu! Seyirci anında yakaladı!

Sevilen Türk dizisi Kızılcık Şerbeti son zamanlarda sosyal medyada gündem yaratıyor. Ancak, bu sefer bir çekim hatası ile seyircinin dikkatini çekti. Dizide sırasıyla Ceren Yalazoğlu ve Sibel Taşçıoğlu'nun oynadığı Nursema ve Pembe rollerinin bir sahnesindeki çekim hatası hayranlarının dikkatinden kaçmadı. İşte detaylar…

DİZİDE GÖZDEN KAÇMAYAN HATA

Kızılcık Şerbeti dizisi Barış Kılıç, Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu gibi yetenekli oyuncu kadrosuyla izleyicilerden büyük beğeni topladı. Ancak geçtiğimiz günlerde Ceren Yalazoğlu ve Sibel Taşçıoğlu'nun canlandırdığı Nursema ve Pembe'nin yer aldığı bir sahnede yaşanan çekim hatası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Cuma akşamları reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti'nde Barış Kılıç, Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu gibi yıldızlarla dolu bir kadro yer alıyor. Başarısına rağmen çekimler sırasında yapılan bir hata seyircinin dikkatinden kaçmadı.

DİKKATLİ SEYİRCİLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Söz konusu sahne, Doğukan Güngör'ün canlandırdığı Fatih'in otelinin açılışı sırasında geçiyor. Dizide hatanın yapılmış olduğu sahnede Abdullah bir tanıdığıyla konuşma yapıyor. Abdullah’ın Mustafa’ya sinirlenerek ona doğru bakması Pembe’nin de dikkatini çekiyor. Pembe Abdullah’ın neden sinirlendiğini anlamaya çalışırken durumu Nursema’ya anlatmaya başlıyor.

Bu sohbet sırasında Nursema ve Pembe, Abdullah'la karşı karşıyadır. Ancak Abdullah, Mustafa'ya doğru yürürken Nursema’nın bir anda pozisyonun değiştiği ve babasına sırtının dönük olduğu görülüyor. Bu hata dizinin fanları tarafından sosyal medyada konuşuldu.

Çekim hatası yapılmış olmasına rağmen Kızılcık Şerbeti dizisi ilgi çekici hikayesi ve yetenekli oyuncu kadrosuyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Dizi reyting rekorları kırmaya devam ederken, hayranları bundan sonra ne olacağını görmek için heyecanla bir sonraki bölümü bekliyor. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Ceren Karakoç gibi birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı sevilen dizinin 18.bölümü izleyenleri oldukça heyecanlandırdı. Nursema karakteri, kocası tarafından acımasızca pencereden aşağı atıldı. Bu rahatsız edici sahne, dizinin kadına yönelik şiddeti teşvik ettiğini düşünen izleyiciler arasında öfkeye yol açtı. Tepkiler sonucunda Kızılcık Şerbeti bölümünde kadına yönelik şiddet tasvirine en üst düzeyde idari para cezası verildi.

Tarihi ziyaret öncesi Irak'tan Türkiye'ye net mesaj! Kamera karşısına geçen güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı! Serdar Topraktepe: Onlara hissettirmeye çalıştım!
Sonraki Haber