Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı? Yeni bölüm ne zaman?

Yayın yasağı sebebiyle son haftalarda gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin bu hafta ekranlara gelip gelmeyeceği büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı? Yeni bölüm ne zaman?

Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK tarafından yayın yasağı getirilmişti. 5 hafta boyunca ekranlarda olmayan dizi için karar çıktı. Kızılcık Şerbeti'nin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı büyük bir heyecanla araştırılıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı? Yeni bölüm ne zaman?

KIZILCIK ŞERBETİ BU HAFTA VAR MI?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi olan Kızılcık Şerbeti bu hafta ekranlarda yer alacak. Ankara İdari Mahkemesi, Kızılcık Şerbeti dizisine verilen cezayı iptal etti. Bu sebeple de Kızılcık Şerbeti 28 Nisan Cuma günü izleyicisiyle buluşacak...

 KIZILCIK ŞERBETİ HAKKINDA BİLGİ

Kızılcık Şerbeti'nin ilk tanıtımı yayında! Show TV'de ekrana gelecek, yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu Doğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın yer aldığı sezonun iddialı yapımı "Kızılcık Şerbeti"nin merak uyandıran ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

 Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Barış Kılıç

Evrim Alasya

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar! Tokat sallanmaya devam ediyor! 3.2 büyüklüğünde deprem oldu Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü
Sonraki Haber