Kızıl Goncalar dizisinde sular durulmuyor! Bu kez de denklem sahnesi sosyal medyayı ikiye ayırdı: Olan hep kızlara oluyor

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisi yine gündemden düşmedi. İlk bölümüyle izleyiciyi ekranların başına kilitleyen dizi büyük tepki de toplamıştı. Sahneleriyle sosyal medyada tartışma konusu olan diziye RTÜK inceleme başlatmıştı. Öte yandan vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni de iptal edildiği ortaya çıkmıştı. Bu akşam ikinci bölümü ile ekrana gelen dizide denklem sahnesi ise kısa zamanda sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı ekranların yeni dizisi Kızıl Goncalar ilk bölümü ile tepki toplamış ve yapılan eleştirilerin ardından RTÜK'ün harekete geçmesine sebep olmuştu. 

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!