Kızıl Goncalar dizisi kıyameti kopardı, İsmailağa Cemaati harekete geçti! Herkes o sahneyi konuşuyor...

Fox TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümüyle ekranlara gelirken, sosyal medyada tepkileri de beraberinde getirdi. Beğenildiği kadar eleştirilerin de hedefi olan dizi, İsmailağa Cemaatini adeta ayaklandırdı. Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in olduğu dizide özellikle kırbaç sahnesi kıyameti kopartırken, sosyal medyda 'dizi son bulsun' çağrılarının ardından RTÜK'ten açıklama geldi. Başkanı Ebubekir Şahin, "Şikayetler incelemeye alındı" açıklamasını yaptı.

Kızıl Goncalar dizisi yayımlandığı ilk bölümüyle gündem yarattı. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı dizi 18 Aralık Pazartesi günü FOX TV'de yayınlandı. Yıllar sonra setlere geri dönen Özgü Namal, dizide Meryem Tezel karakterine hayat verirken, Özcan Deniz ise Levent Alkanlı karakteriyle karşımıza çıktı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...