Kıvanç Tatlıtuğ menemen yaptığı anları paylaştı, sosyal medya ikiye bölündü!

Bir süredir profesyonel aşçılık eğitimi alan ve geçtiğimiz haftalarda da elmalı strudel yaptığı anları paylaşan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de sosyal medya hesabından karavanda menemen yaptığı anları paylaştı. Tatlıtuğ yaptığı paylaşımla, "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" tartışmalarında da tarafanı belli etmiş oldu.

Şimdilerde eşi Başak Dizer'in hamile olmasıyla babalık heyecanı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, mutfak eğitimi aldı. Aşçılık eğitiminde dördüncü ayını tamamlayan oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla da hünerlerini sergilemeye başladı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kıvanç Tatlıtuğ (@kivanctatlitug)'in paylaştığı bir gönderi

KARAVANDA MENEMEN YAPTI, "O BİR KLASİK" NOTUYLA PAYLAŞTI

Geçtiğimiz hafta elmalı tatlı yaptığı bir videosunu paylaşan Tatlıtuğ, bu sefer de karavanda menemen yaptı. Instagram'da 3,7 milyon takipçisi bulunan oyuncu, menemen yaptığı videosunu "O bir klasik" notuyla paylaştı.

"MENEMEN SOĞANLI MI OLUR SOĞANSIZ MI?"

Kısa sürede 300 binden fazla izlenen videosunda menemen yaparken soğan kullanan Tatlıtuğ, "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" polemiğinde de tarafını belli etmiş oldu.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte bugün en çok işlem gören hisse Kripto para genelgesi TBMM'ye sunuldu! Neler değişecek Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'e dev talip
Sonraki Haber