Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer İstanbul'u terk etti! Hamilelik sürecini bakın nerede geçirecek

Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan 'Aşıklar Bayramı' dizisinin çekimleri için bir süredir Mardin'de olan Kıvanç Tatlıtuğ'u eşi Başak Dizer de yalnız bırakmamıştı. Dizi çekimleri biter bitmez ünlü çift soluğu Bodrum'da aldı. 3 aylık hamile olan Başak Dizer'in hamilelik sürecini koronavirüs nedeniyle İstanbul'da değil Bodrum'da geçireceği öğrenildi.

Magazin dünyasının gözde çiftinden müjdeli haber geldi. 3 aylık hamile olduğu ve erkek bebek beklediği ortaya çıkan stil danışmanı Başak Dizer, eşinin dizi çekimleri biter bitmez Bodrum'a gitti.


HAMİLELİK SÜRECİNİ BODRUM'DA GEÇİRECEK

Koronavirüs pandemisi nedeniyle İstanbul'a dönmek istemeyen 38 yaşındaki oyuncu, üç aylık hamile olan eşiyle birlikte uzun bir süre orada kalacak. 5 yıl önce sade bir törenle Paris'te dünyaevine giren çift 6 ay boyunca Bodrum'da izole bir yaşam sürecek.


Tatlıtuğ, 44 yaşındaki stil danışmanı eşiyle Bodrum'da yürüyüşler yaparak, Başak Dizer'e hamilelik döneminde destek olacak.



Yine İzmir yine taksiciye darp! Saldırının silahı: Kaldırım taşı! Slovakya Başbakanı'na suikastte bulunan saldırganın kimliği şoke etti! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!
Sonraki Haber