Kısıtlamada fitre ve zekat nasıl verilecek? Merak edilen soruya 'dijital' cevap geldi...

Ramazan ayının son iki haftasını kapsayan tam kapanma dönemi devam ederken vatandaşlar fitre ve zekatları, kısıtlamalarda nasıl verileceğini merak ediyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris bozkurt, fitre ve zekatın dijital ortamda internet bankacılığı üzerinden verilebileceğini belirtti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt, kısıtlama döneminde fitre ve zekatların nasıl ödeneceğini merak eden vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulundu. Bozkurt, muhtaç insanlara bizzat ulaşmanın kısıtlı olduğu için fitre ve zekatın internet bankacılığı üzerinden dijital ortamda ödenebileceğini belirti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!