Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya'nın kardeşi ortaya çıktı! Akıllara zarar benzerlik!

Kırmızı Oda dizisin canlandırdığı Doktor Hanım karakteri ile unutulmaz bir işe imza atan oyuncu Binnur Kaya son dönemin en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. 90'lı yıllarda başladığı kariyerine birçok önemli proje sığdıran Binnur Kaya özel hayatını da aynı titizlikle gizli tutuyordu. Ancak Binnur Kaya'nın kızkardeşi ortaya çıktı. Birbirlerini karıştıranlar dahi oluyor.

Binnur Kaya, 90'lı yıllarda başladığı ekran yolculuğuna şu sıralar tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi ile devam ediyor. İlk olarak Kaynanalar dizisine rol alan ve sonrasında Babam ve Oğlum, Yedi Numara, Bir Demet Tiyatro, Kavak Yelleri, Cinayet Süsü, Çarli ve Abuzer Kadayıf gibi projelerde rol alan Binnur Kaya bunca geçen yıla rağmen özel hayatını da gizli tutmakta başarılı oldu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları