Kırmızı Oda'da Merve Dizdar'ın hikayesi çok konuşulacak! Gülben'li bölümlerde neler olacak?

tv8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana geldi. Binnur Kaya'nın başrolünde olduğu dizi yeni hikayeleri ve yeni oyuncuları ile izleyiciyi geçen yıl olduğu gibi ekran başına kilitleyecek. Yayınlanan son bölümde ise Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri ile tanıdığımız Merve Dizdar da yer aldı. Peki Merve Dizdar'ın Kırmızı Oda'daki hikayesi ne olacak?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi 17 Eylül Cuma akşamı yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana geldi. Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben karakteri de Kırmızı Oda'ya dahil oldu. İzleyici bu sürpriz karşısında oldukça sevindi. Peki Merve Dizdar'ın Kırmızı Oda'daki hikayesi ne olacak?

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...