Kırmızı Oda Alya gerçekte kim?

KIRMIZI ODA ALYA HİKAYESİ

1985 doğumlu, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nü bitiren başarılı oyuncu Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisinde Alya karakterini canlandırmaktadır. Hukuk fakültesini birincilikle bitiren Alya, kliniğe geldiği ilk gün tuhaf davranışları ve kıyafetleri ile dikkat çekmişti. Peki Kırmızı Oda Alya gerçek hikayesi nedir?


Senaryosu yine Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından ilham alınarak hazırlanan İstanbullu Gelin dizisindeki Yaz karakteri olduğu iddia edilen Alya, küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş. Babası hapiste olduğu için onun ilk kez 7 yaşında görmüştür. Babasının ona hediye ettiği kırmızı tokayı hala saklamaktadır. Büyükannesi ve aile yakınları ile büyük bir konakta anne babasız ve travmalı bir çocukluk geçirmiştir. Yalnız kaldığı konakta kendini kitaplara vermiş ve kitaplarla kurduğu bu arkadaşlık onu hukuk fakültesi birinciliğine kadar götürmüştür.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri