Kiracılara müjde: Bu özelliklere sahipseniz ev sahibi 10 yıl boyunca sizi çıkaramayacak!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar her gün farklı bir boyut kazanıyor. Son olarak Borçlar Kanunu'nda yapılan değişiklik ile kiracıların haklarının daha fazla korunması gündemde. değişiklik ile, kirasını düzenli ödeyen kiracıyı ev sahibi 10 yıl boyunca çıkartamayacak. İşte detaylar...

Kirasını ve aidatını zamanında ödeyen, her yıl yasal limitler doğltusunda artış yapan ve çevreye rahatsızlık vermeyen kiracıları sevindiren gelişme yaşandı. 'İyi kiracı' olarak nitelendirilen bu kiracıları ev sahipleri 10 yıl boyunca çıkartamayacak. Avukat Necmettin Hüseyin Adaletoğlu, Borçlar Kanunu'nda kiracıları ilgilen kısımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"