Kimse bilmiyordu, yıllar sonra ortaya çıktı! Fatih Ürek'ten şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ itirafı

Şarkıcı Fatih Ürek, kariyerine model olarak başlayan daha sonra birçok yapımda başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğa başlama sebeplerinden biri olduğunu açıkladı. Ünlü şarkıcı, Kıvanç Tatlıtuğ'u 2012 yılında hayata veda eden usta oyuncu Ekrem Bora ile tanıştırdığını ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attığını söyledi.

Adını ilk olarak 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle duyuran 39 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili ortaya çıkan bir detay duyanları şaşırttı. TV8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Fatih Ürek, canlı yayın sırasında yaptığı Kıvanç Tatlıtuğ itirafıyla gündem oldu.

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin aşkını haykırdığı o paylaşım...