Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Kimler Geldi Kimler Geçti ne zaman yayınlanacak?

Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Netflix'te yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti adlı yeni dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan fragmanın ardından dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi merak konusu oldu. İşte Kimler Geldi Kimler Geçti dizisine dair tüm merak edilenler...

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin ilk bölümünün tanıtımı yayınlandı. Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizi tanıtımıyla izleyicilerde merak uyandırdı. Yayın hayatına Netflix'te başlayacak dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve yayın tarihi izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. İşte Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi...

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Romantizm türündeki dizinin konusu şöyle:

Genç bir avukat, acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atarken en yakın dostları ona destek olur. Başarılı avukat Leyla Taylan'ın hikayesini anlatacak yapım çekişmeli bir boşanma davasını işleyecek.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Serenay Sarıkaya'nın başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Metin Akdülger, Boran Kuzum, Hakan Kurtaş, Meriç Aral, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Esra Ruşan, Efe Tunçer gibi başarılı isimler yer alıyor.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ DİZİSİ NE ZAMAN?

Henüz kaç bölüm yayınlanacağı belli olmayan dizinin yayın tarihi 9 Mayıs olarak belirlendi.

Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim dedikodularına son noktayı koydu! Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' açıklaması: Yalan ve iftira!
Sonraki Haber