KİM'den bayrama özel indirim! Yağlarda 60 TL'lik indirim fırsatı! 3-7 Nisan 2024 KİM aktüel!

KİM Marketler, 3-7 Nisan 2024 tarihleri arasında müşterilerine özel bir dizi avantajlı fırsat sunarak alışveriş deneyimini daha da özel kılacak. Nisan ayının Ramazan heyecanını ve coşkusunu müşterileriyle paylaşan KİM, geniş ürün yelpazesi ve cazip indirimleriyle dikkat çekiyor. Bu özel dönemde, KİM marketlerde geçerli olan fırsatlar arasında temel gıda, yağ gibi ürünlerden temizlik malzemelerine kadar geniş bir yelpaze bulunuyor. İşte, KİM Market aktüel ürünler kataloğu...

KİM Marketlerin avantajlı fırsatlarla dolu bu özel döneminde, sofralarınızı zenginleştirecek temel gıda ürünlerinden sağlıklı yaşam için gerekli olan yağ ve bakliyat çeşitlerine, temizlik malzemelerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sizleri bekliyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!