Kim ne kadar kazanıyor? Ünlü isimlerin Instagram reklamlarından aldıkları ücret dudak uçuklattı

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları reklam anlaşmaları sayesinde servetlerine servet katıyorlar. Instagram'dan yaptıkları reklamlarla hatrı sayılır bir gelir elde eden ünlü isimlerden en çok kazananlar ortaya çıktı. Listenin başında Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen, Hande Erçel, Neslihan Atagül yer alıyor. İşte sosyal medyadan en çok para kazanan ünlü oyuncular...

Ekranlarda yer aldıkları projede ve reklam filmleri sayesinde büyük bir gelir elde eden ünlü isimlerin geçim kaynaklarından biri de son dönemde Instagram oldu. Platformda sadece bir gönderi yayınlayarak binlerce para kazanan ünlü isimler var. En çok kazanan ünlülerin başında oyuncu Burak Özçivit geliyor. 'Kuruluş Osman'da yer alan oyuncu tek bir paylaşımıyla 250 bin TL kazanıyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!