Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'ndan Filistin mesajı! İnsani değerlere dikkat çekti, topraklarını sattılar söylentilerine yorum yaptı!

Kim Milyoner Olmak İster her Pazar ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanıyor. Bu hafta yine çok özel soru ve yarışmacılar ile devam eden yarışmaya Filistin mesajı bomba gibi düştü! İnsani değerlere dikkat çeken Kenan İmirzalıoğlu özellikle vicdan duygusuna vurgu yaptı.

Her hafta yayınlanan bölümleri ile sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster'de bu akşam neler yaşandı? Hangi yarışmacı ne kadar ödül kazandı? Yarışmaya damga vuran soru ve yanıtlar nelerdi? İşte Kim Milyoner Olmak İster'de yaşananlar ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Gazze çıkışı gündem oldu.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları