107 kilo olan mankenin son hali görenleri şaşırtıyor!

Türkiye’yi yurt dışında temsil eden manken Ceyda Nergiz, evlendikten sonra hızla kilo almaya başladı. 107 kiloya kadar ulaşan Nergiz, fazla kiloları nedeniyle mankenliği bırakmak zorunda kaldı. Ameliyat olduktan sonra eski formuna kavuşan eski manken yeniden podyumlara çıkmak için hazırlıklara başladı.

107 kiloyla obezite ameliyatına giren Nergiz, kısa sürede 80 kiloya düşerken, yeniden podyuma dönmek için hazırlıklara başladı.

İzmirli Manken ve Fotomodel Ceyda Nergiz, 13 yaşında Şafak Fişek Mankenlik Ajansı’nda mankenlik ve fotomodelliğe adım attı. Ünlü modacılarla çalışan Nergiz, evlendikten sonra hızla kilo almaya başladı. İki çocuk dünyaya getiren eski manken, hamilelikleri esnasında 107 kiloya kadar ulaştı.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem