Kılıçdaroğlu'nun kayıp 8 saatini açıklayamayan Öztrak, gazeteciyi suçladı: Bu gazetecilik değil ayıptır

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'ye gerçekleştirdiği ziyarette 8 saat boyunca ortadan kaybolmuştu. Kılıçdaroğlu'nun 8 saatlik sürede Pensilvanya'da bulunan FETÖ elebaşı ile görüştüğü iddia edildi. Kılıçdaroğlu’nun ABD’de ortadan kaybolduğu 8 saat, Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a soruldu. Gelen soruya tepki gösteren Öztrak, "Bu soruyu soranın gazeteci olması beklenir. Bu yapılan gazetecilik değil ayıptır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'de basından habersiz tam 8 saat ortadan kayboldu.

Kılıçdaroğlu'nun nerede olduğuna, kimlerle görüştüğüyle ve hamburger yiyip yemediğiyle ilgili bir gazeteci tarafından kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Öztrak, tepkiyle yanıt verdi.

"BU GAZETECİLİK DEĞİL AYIPTIR"

Öztrak, "Genel Başkanımızın böyle bir laf söylediğini nereden duymuşlar. Genel Başkanımızın böyle bir ifadesi yok. Bu soruyu gönderenlerin her şeyden önce gazeteci olması beklenir. Böyle bir soruyu birileri eline tutuşturduğu anda en azından bunun doğruluğunun soruşturulması lazım. Bu yapılan gazetecilik değildir, ayıptır” dedi.

Meteorolojiden İzmir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Ankara'da bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber