Keremcem'den yıllar önceki karelerine yorum yağdı! Eski dizisini izleyince "Bana ‘Hâlâ yakışıklısın’ falan demek züğürt tesellisidir"

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem bir döneme şarkıları ve yakışıklılığı ile damga vurdu. Genç kızların sevgilisi olan Keremcem'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Keremcem geçtiğimiz günlerde bir programa konu oldu. İlginç bir itirafta bulunan Keremcem, "Geçen eski bir dizimi izleme gafletinde bulundum. O dönem gerçekten çok yakışıklıymışım. Bana ‘Hâlâ yakışıklısın’ falan demek züğürt tesellisidir.” sözleri ileokuyanları gülümsetti

Sevilen şarkıcı Keremcem'den samimi bir itirafta bulundu. Oyuncu ve şarkıcı Keremcem'den yıllar öncesinde yayınlanan dizilerindeki hallerine yorum geldi.

HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

'O Hayat Benim', 'İki Yabancı' ve 'Elif' gibi yapımlarda rol almış olan ünlü şarkıcı Keremcem, katıldığı programda söyledikleri ile dikkat çekti. 

Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Sağanak yağış geliyor...