Kepazeliğin ucu bucağı yok! 'Annem üstsüz fotoğraf paylaşıyor' deyip...

Bir dönem yalnızca ABD'nin değil dünyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Trump'ın eski üst düzey danışmanı Kellyanne Conway, şimdi 16 yaşındaki kızı tarafından suçlanıyor. 15 yaşındaki Claudia Conway, 'Annem üstsüz fotoğraf paylaşıyor' diye dünyayı ayağa kaldırdı. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, yetkililerden de peş peşe açıklamalar geldi.

Trump'ın yemin töreninden sonra katılımın Barack Obama'ya göre az olmasına karşı Hitler'in kullandığı 'alternatif gerçeklik'i yeniden gündeme getiren eski danışman Kellyanne Conway, törende daha fazla kişi olduğunu iddia etmişti. Sürekli Trump'ı destekleyen ifadeleriyle gündeme gelen danışman, geçtiğimiz yaz döneminde aile dramasıyla gündemden düşmemişti.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!