Kendi acısını unutup 'Kızımın durumu nasıl?' diye sordu, kimse yanıt veremedi

Aksaray'da park halindeki otomobile dikkatsizlik sonucu bir başka otomobilin çarptığı kazada 3 kişi yaralandı, 1 yaşındaki Nisa Arya Öztemel ise kurtarılamadı. Kazada yaralananlardan anne Emine Can Öztemel, sedye üzerinde acil servise alınırken kendi acısını unutup, 'Kızım nerede? Durumu nasıl? Kızım iyi mi? Ne olur bir şey söyleyin' diyerek gözyaşı döktü. Doktorların müdahalesine rağmen Nisa bebeğin hayatını kaybettiği anneye söylenemedi.

Aksaray- Konya kara yolu Sultanhanı yakınlarında, ailesiyle birlikte İzmir’den Mardin’e giden Abdulbaki Öztemel (32), yönetimindeki 27 AKF 350 plakalı otomobilini kızının ihtiyacı nedeniyle yolun sağ tarafına park etti.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri