Kenan Doğulu'dan romantik paylaşım: Beren Saat ile evliliklerinin 8. yılını kutladılar

2,5 yıllık birlikteliklerini 2014 yılında nikahla taçlandıran oyuncu Beren Saat (38) ile şarkıcı Kenan Doğulu (48) evliliklerinin 8. yılını kutladı. Los Angeles, Malibu'da kumsalda gerçekleşen düğünle hayatını birleştiren Kenan Doğulu ve Beren Saat 8. evlilik yıldönümlerini kutladılar. Evliliğinin üzerinde bir dönem kara bulutlar dolaştığı öne sürülen Kenan Doğulu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla eşi Beren Saat'e olan aşkını haykırdı. Çiftin romantik karelerine beğeni yağdı.

Bir dönem kayınvalidesi Serpil Doğulu ve görümcesi Canan Doğulu ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Beren Saat sıkıntılı günleri geride bıraktı. Kenan Doğulu ile evliliğindeki sıkıntılı süreci atlayan Beren Saat evliliklerinin 8. yılını kutladı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!