Kayserispor'da iki önemli isim eksik!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor oyuncularından  Gustavo Campanharo ile Zoran Kvrzic sarı kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor'da Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklar devam ediyor. Diğer taraftan, Kayserispor'da iki ismin sarı kart cezası sebebiyle söz konusu mücadelede forma giymeyeceği öğrenildi.

GUSTAVO VE ZORAN OYNAMAYACAK 

Ligin 26.haftasında oynanan Sivasspor maçında gördükleri sarı kartlar ile cezalı duruma düşen Brezilyalı orta saha oyuncusu Gustavo Campanharo ve Bosna Hersekli savunma oyuncusu Zoran Kvrzic Rizespor maçında yer almayacak.

Rizespor maçında cezalarını tamamlayacak olan iki isim ligin 29.haftasında oynanacak olan Atakaş Hatayspor maçında takımındaki yerini alabilecek.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Kablo Kayserispor, ligin 28´inci haftasında sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam ediyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor, Çarşamba günü sahasında konuk edeceği Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcular, antrenörler Uğur Kulaksız ve Alper Kelkitli yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon, yan top ve şut çalıştı. İdman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber