Kayserispor Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Zirveyi takibini sürdürmek isteyen sarı lacivertliler bu zorlu deplasmanda 3 puan arıyor. Taraftarlarda Kayserispor Fenerbahçe maçı şifresiz mi sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında Kayserispor ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Son olarak Konyaspor engelini 4 golle geçen sarı lacivertliler zorlu Kayserispor deplasmanında 3 puanla dönerek zirve yarışını bırakmak istemiyor.

Kadir Has Stadyumu’nda 4 Mart Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Kayserispor Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Kayserispor Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe arasındaki mücadele Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanıyor.

Kayserispor ligde topladığı 35 puanla 7. sırada yer alırken Fenerbahçe ise 48 puanla 2. basamakta bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

TCMB'den menkul kıymet tesisine ilişkin yeni karar! Yasmin Erbil sosyal medyayı salladı! İşte yürek hoplatan o pozlar... Avrupa'yı sallayan açıklama: Kendimizi Türk milleti olarak görüyoruz!
Sonraki Haber