Kayıp gözlüğü bulmak için 14 saniyeniz var! Ya bir dâhisin ya da bir izleyici

Dâhi oldukları düşünen kişiler zeka testlerinde zorlayıcı görseller karşısında kendilerini deniyor. Karşımızda çıkan görselde öğrenciler ile öğretmen ay sınıfta ders işliyor. Ancak kaybolan gözlük öğretmenin ders işlemesine engel teşkil ediyor. Sadece 14 saniye içerisinde öğretmenin kaybolan gözlüğünü bulanlar görsel bir zekaya sahip olduğunu ispatlıyor. Hazırsanız süreniz başlıyor.

Beyin ile göz arasında bağlantıyı zorlaştıran nedenler arasında optik illüzyon gelmektedir. Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen araştırmalarda zeka testlerini belirlenen süre içerisinde çözen kişilerin yüksek IQ’lü dâhi oldukları kanısına varılmaktadır.

Resimde öğretmenin kaybolan gözlüğünü bularak zeka seviyesini sizde ölçebilirsiniz. Sınıfta ders esnasında matematik öğretmenin gözlüğünü kaybetmesi öğrencilerin dikkatinden kaçmamış. Sadece 14 saniye içerisinde öğretmenin kayıp gözlüğünü bulması gerekmektedir. Eğer bunu siz başarırsanız belki de bir dâhi olabilirsiniz. Ancak her 10 kişiden 2 kişinin bu testi geçtiği unutulmamalıdır.

ÖĞRETMENİN KAYIP GÖZLÜĞÜNÜ BULABİLDİNİZ Mİ?

Minik bir göz yanılgısı bu resimde öğrenciler bir sınıfta ders için toplanmışlar. Matematik öğretmeni sormak istediği soruları tahtaya yazarken cevaplarını öğrencilerden beklemektedir. Ancak öğrenciler sorulara odaklanmak yerine öğretmenin kayıp gözlüğüne kafa yormaktadır. Talihsiz öğretmene sadece siz yardımcı olabilirsiniz.

Sadece 14 saniyede matematik öğretmenin kayıp gözlüğünü bularak içinizdeki dâhiyi ortaya çıkarma şansınız bulunaktadır. Eğer ki gözlüğe baktıysanız 14 saniyelik süreniz başlamış demektir.

Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 1 Mayıs 2024 Çarşamba TJK at yarışı sonuçları açıklandı! Gazeteci Kılıçarslan: "Cübbeli Ahmet milli güvenlik sorunudur"
Sonraki Haber