Kayıp Feride Ercan hakkında flaş iddia: Rahmine sert bir cisimle vurdular, tecavüz ettiler

Müge Anlı'da skandal bir olay yaşanıyor. Feride Ercan isimli 55 yaşındaki bir kadın 20 Ocak'tan bu yana kayıp. Müge Anlı'da Feride Ercan'ı ararken her gün bir yeni skandal ortaya çıkıyor. Sosyal medyadan sürekli erkeklerle tanışıp buluşan ve birçok skandal olaya karıştığı iddia edilen Feride Ercan'ın sevgililerinden biri olduğu iddia edilen Hikmet Yalçınkaya stüdyoda. Diğer sevgilileri ise telefonla bağlanıyor. Son iddia ise kan donduran cinsten oldu. Feride Ercan olayında tüm detaylar...

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı'da skandal bir olay konu alınıyor. Feride Ercan isimli bir kadının Kırıkkale'de yaşadığı fakat 20 Ocak'tan beri kayıp olduğu, evini apar topar terkettiği ve nerede olduğunun bilinmediği ifade edildi.

Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Arda ağları sarstı, Ancelotti'nin tepkisi sosyal medyayı salladı! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut!