Kavga edip karakolluk oldukları iddia edilmişti! İrem Derici ve Sevda Dedeman'dan açıklama geldi

İrem Derici ve Sevda Dedeman hakkında çıkan kavga haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü şarkıcı ve iş insanının bir güzellik merkezinden kavga ettiği olay esnasında bir çalışan kafasına saksı düşmesi nedeniyle hastanelik olduğu iddia edilmişti. İrem Derici ve Sevda Dedeman'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İddiayı yalanlayan ve olayın kurgudan ibaret olduğunu söyleyen ünlü isimler yasal yollara başvuracaklarını dile getirdi.

Ünlü popçu İrem Derici ile iş insanı Sevda Dedeman'ın Nişantaşı'ndaki bir güzellik merkezinde girdiği sözlü tartışmanın kavgaya dönüştüğü bir çalışanın kafasına saksı isabet ettiği için ikilinin karakolluk olduğu iddia edildi. Derici, hakkında çıkan kavga haberini peş peşe yaptığı paylaşımlar ile yalanladı ve yasal yollara başvuracağını söyledi.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!