Katliamdan 27 yıl sonra ortaya çıkan skandal

İbrahim Arslan, 27 yıl boyunca aileden saklanan gerçeğe ilişkin tüm detayları anlattı.

Seneler sonra öğrendikleri acı gerçekle ailece tekrar kahrolduklarını ifade eden Arslan, saldırının hemen sonrasında evsiz kaldıklarını ve uzun süre bununla mücadele etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Faciadan sonra evleri küle dönen ailelere ilk etapta kiralık ev arandığını aktaran Arslan, ev bulunamaması üzerine kendilerine “iltica talebinde bulunan kişilere tahsis edilen dairelerden birine yerleşebilecekleri, ya da yanmış olan evlerine geri dönebilecekleri” şeklinde iki seçenek sunulduğunu belirterek şunları söyledi:

“Her iki seçeneğin de bizim için kabul edilemez olduğunu söylememize rağmen, elimizde başka bir imkân olmadığından yanmış evimize geri döndük.”

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi