Kate Middleton hamile mi? Dördüncü çocuk ne zaman doğacak?

Önce skandalları şimdi de hamilelikleri şaşırtıyor. İngiltere'nin iki numaralı veliahtı Prens Williams'ın eşi Kate Middleton'dan bahsediyoruz. İddialar İngiltere sınırını aştı! Üçüncü çocuğunu iki ay önce dünyaya getiren Kate Middleton hamile mi? Dördüncü çocuk ne zaman doğacak? Üç çocuğu bulunan Cambridge Düşesi'nin çocukları ile ilgili bilgiler haberimizde...

İngiltere'de tahtın iki numaralı varisi Prens William'ın eşi Kate Middleton'ın dördüncü kez hamile olduğu iddiaları gündeme geldi. 23 Nisan'da üçüncü çocuğu Prens Louis'i dünyaya getiren 36 yaşındaki Cambridge Düşesi'nin doğumdan hemen sonra yeniden hamile kaldığı söylentisi hem saray hem de İngiltere halkının şaşkına uğrattı. Peki Kate Middleton hamile mi? Dördüncü çocuk ne zaman doğacak? Bu soruların yanıtları ve Prens William ve Kate Middleton'ın giderek büyüyen çekirdek ailesi ile ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

İngiliz Kraliyet ailesi 2 ay önce yeni bebek sevinci yaşamış, Prens William ile Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın üçüncü çocukları Prens Louis dünyaya gelmişti. Amerikan "Life and Style" dergisi, düşesin yakın bir arkadaşına dayandırdığı haberinde; Kate Middleton'ın 2 aylık hamile olduğunu öne sürdü.

Dergideki habere göre; Kate Middleton hep dört çocuklu bir aile hayali kuruyordu. İki kız, iki erkek çocuk isteyen güzel Düşes, kardeşleriyle çok yakın olduğundan çocuklarının da sağlam kardeşlik bağı kurması için aralarındaki yaş farkının çok fazla olmasından yana değil.

Haberi destekleyen iddialar ise şöyle; Middleton tekrar bol giysiler giymeye başladı ve her hamileliğinde yoğun sabah bulantıları yaşadığı için bu sorunu engellemek adına kullandığı lavantalı kurabiyeleri yanından hiç eksik etmiyor. Kraliyet ailesinden ise iddialarla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Eğer iddialar doğruysa, Şubat 2019 başı gibi doğacak olan dördüncü çocukları; dedesi Prens Charles, babası ve üç büyük kardeşinin ardından İngiltere tahtının altıncı varisi olacak.

KATE MIDDLETON KİMDİR?
İngiltere tahtının 2. sıradaki varisi Cambridge Dükü Prens William'ın eşi, Cambridge Düşesi Catherine, asıl adıyla Catherine Elizabeth "Kate" Middleton, 9 Ocak 1982'de dünyaya geldi.
Micheal ve Carole Middleton’ın kızı olarak İngiltere’de dünyaya gelen Kate Middleton’ın Philippa ve James adında 2 kardeşi vardır. Philippa diğer adıyla Pippa, tüm dünyanın izlediği tarihi düğünde kendisine eşlik etmiştir.

Kate Middleton'ın babası Michael Francis Middleton eski bir havayolu yetkilisi ve harekât memuru, annesi Carole Elizabeth Goldsmith Middleton ise eski bir havayolu hostesidir. Anne ve baba Middleton, 1987 yılında birlikte parti malzemeleri satan bir firma kurar. Firma oldukça başarılı olur ve İngiltere’nin sayılı zenginleri arasına girerler. Prens William ile tanışmaları ise aynı yurda taşınmalarıyla olur. 2001 yılında St Andrews’te eğitim alırken ortak dersleri ve aynı yurdu paylaşmalarıyla birlikte ikili arkadaş olur.

2002 yılında Kate bir yardım kuruluşu için podyumda yer alır ve izlemeye Prens William da gelir. O geceden sonra William, Kate için arkadaşlıktan daha öte düşünceler içerisine girer ve bunu kendisine de iletir. Ancak o dönem Kate bir başkasıyla birliktedir ve prensi nazikçe reddeder. Fakat aradan 1 yıl geçtikten sonra Kate ve erkek arkadaşı ayrılır. O dönem Kate, Prens William ve birkaç arkadaşı aynı daireyi paylaşmaya başlarlar. Bu süreç ikiliyi daha da yakınlaştırır ve ilişkileri başlamış olur. Gözden uzakta yaşamaya çalıştıkları ilişkileri 2004 yılında çıktıkları bir kar tatilinin fotoğraflanmasıyla medya tarafından duyulur.

Middleton okuldan sonra Londra’da bulunan Jigsaw giyim markasında çalışmaya başlar ve 16 Nisan 2010’da Prens William ile nişanlanırlar. Kenya tatiline çıktıkları sırada Prens William evlenme teklifi eder ve çift Kuzey Galler’de yaşamaya başlar. Ardından 29 Nisan 2011’de Westminster Abbey'de tüm dünyanın izlediği muhteşem bir düğün ile evlenirler.

Çiftin ilk çocukları Prens George Alexander Louis 22 Temmuz 2013'te, ikinci çocukları Prenses Charlotte Elizabeth Diana 2 Mayıs 2015'te, üçüncü çocukları Prens Louis Arthur Charles ise 23 Nisan 2018'de dünyaya geldi.

PRENS WILLIAMS KİMDİR?
Tam adı William Arthur Philip Louis olan Prens William, İngiliz kraliyet ailesi mensubu, Cambridge Dükü, Galler Prensi Charles ve Galler Prensesi Diana'ın büyük oğludur. 21 Haziran 1982'de Londra'da dünyaya gelmiştir.

İngiltere Prensi Charles'tan sonra tahtın ikinci vârisi olan Prens William, tahta geçmesi hâlinde başkomutan unvanı alabilmesi için Kraliyet Hava Donanması'nda eğitim almış ve mezun olmuştur.

İskoçya'daki Saint Andrews Üniversitesi'nde sanat tarihi öğrenimi görmüştür. 29 Nisan 2011'de Catherine Middleton ile evlenmiştir.

İlk çocukları Prens George 22 Temmuz 2013'te, ikinci çocukları Prenses Charlotte 2 Mayıs 2015'te, üçüncü çocukları Prens Louis ise 23 Nisan 2018'de dünyaya geldi.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber