Karne tebrik mesajları! Öğrencilere esprili ve komik karne başarı sözleri

Karne tebrik mesajları 2021! Pandemi nedeniyle karnelerini E Okul üzerinden alan öğrencilerin başarılarını karne sözleri ile kutlayabilirsiniz. Esprili ve komik kar mesajlarını içeriğimizde bulabilir sizde kendinize uygun gelen sözleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Yıl boyunca çalıştın uğraştın, geceni gündüzüne kattın ve sonunda hak ettiğin karneyi aldın. Başarını ve karneni tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim. 

Bugün karne günümüz. Tatilin keyfini sür ama rehavete kapılma bol bol eğlen ama yanından kitabın hiç ayırma. İyi tatiller.

Gözümün nuru yavrum! Yine bu yılda beni çok gururlandırdın. İmkânların yoksa ve şartlar zor olsa da, sen bütün sınırları zorladın ve büyük bir performans sergiledin. Bana yaşattığın bu onur ve gurur için teşekkür ederim. Çalışmalarının meyvesi olan güzel karneni tebrik ederim. 

Yılmadan, yıkılmadan, her yanlışta beni sabırla dinleyip yanlışını tekrar etmeden, azimle ilerledin. Ve sonunda geldik senenin sonuna. Bu senin karnen ve o güzel çabalarının bedeli oğlum! Başarıların daim olsun, karnen hayırlı olsun. Tatili doyasıya yaşa, bu tatili gerçekten hak ettin.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek