Karne tatili yoğunluğu yaşandı! Abant ve Gölcük kış manzarası ile tatilcileri mest etti...

Abant Gölü Milli Parkı ve Gölcük Tabiat Parkı, bu hafta sonu yoğunluk yaşadı. Tatil yapmak ve merkeze yakın bir yer arayanlar bu alanları tercih etti. Tatilin tadını çıkarmak isteyenlerin uğrak yeri haline gelen Abant ve Gölcük yarıyılı değerlerlendirmek isteyenlere farklı alternatifler sundu. Kilometrelerce kuyruğun oluştuğu tatil mekanlarından manzaralar ise görenleri mest etti...

İstanbul'a yakın konumda olan Gölcük ve Abant kış turizmine katkı sağlıyor. Kar manzarası eşsizolan bu parklara rağbet oldukça yüksek. Öyle ki kilometrelerce ötede kuyruk oluştu.

Bolu'ya yaklaşık 13 kilometre uzaklıktaki Gölcük Tabiat Parkı, sömestirde de tercih edilen tatil lokasyonları arasında yer alıyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!