Kardeşlerim Kadir ve Melisa Okul Yolunda buluşuyor! Kadına şiddet ile çocuk geline tepki geliyor!

ATV ekranlarının yeni sezon yapımları arasında yer alan Okul Yolunda dizisi şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor. Çok yakın bir zamanda sete çıkması planlanan Okul Yolunda dizisinin en büyük sürprizi ise şimdiden göz kamaştırıyor.

Ülke genelinde etkili olan kar yağışları dizi setlerini de vurdu. En çok sevilen ya da yeni sezonda başlaması beklenen diziler sekteye uğrarken bu konuda oyuncularda büyük zorluk yaşamakta. Bunlardan biriside ATV ekranlarının yeni yapımlarından Okul Yolunda.

Adından da anlaşılacağı gibi bir gençlik dizisi kıvamında olacak Okul Yolunda içim şimdiden müthiş bir kadro hazırlandı. Her gün yeni oyuncular ve yeni isimler gündeme gelmeye devam ederken onlardan biriside Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı oldu.Diğer oyunculardan birinin ise yine aynı dizide Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu olacağı yönünde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Yunus Emre Yıldırımer ile Kuzey Yıldızı’nın Feride’si Gizem Güneş’te Okul Yolunda’da beraber buluşacaklar. Kadroda yer alacak diğer isimler arasında ise Ece Koroğlu, Serpil Gül, Cenk Hakan Köksal ve Oktay Korunan olacak.

Kadına şiddet konusuna tepki olan olayların ele alınacağı dizide toplumun kanayan yarasına parmak basılacak. Çocuk gelin sorununa da değinilmesi beklenen senaryoda farkındalık yaratmak amacıyla hikaye oldukça duygu yüklü bir hale getirilecek.

İstanbul’un değişik ilçeleri ve semtlerinde çekimlerinin gerçekleştirilmesi beklenen Okul Yolunda dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturacak. Dizinin hikayesini Filiz Alpgezmen yazarken oyuncu kadrosunun ilerleyen günlerde daha da netleşmesi beklenmekte.

Mustafa Destici: 'Ankara'da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil' Sivas'ta müstakil eve yıldırım düştü! Evin son hali dehşete düşürdü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili İsrail'in rezil iddiaları yalanlandı
Sonraki Haber