KARABAĞ’DA NELER OLUYOR?

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Azerbaycan’ın Karabağ’da Ermenistan güçlerine karşı anti terör operasyonundaki son durumu, Akşener’in salvolarının altından çıkan pazarlık anlaşmasını ve en düşük memur maaşının detaylarını masaya yatırdı.

''KARABAĞ OPERASYONU HEM TERÖR ÖRGÜTLERİNE HEM DE GÜVENLİK PROBLEMLERİNE KARŞI BAŞLATILDI''

Bozkurt, ''Ermenistan Karabağ'da terör unsurlarını besliyor. Orayı terör bölgesi gibi kullanıyor. Karabağ bölgesine silahlı unsurlar sokulmaya başlayınca gerilim başladı. Operasyon hem terör örgütlerine hem de mevcut güvenlik problemlerine karşı başlatıldı. Azerbaycan'ın amacı karabağ'ı güvenli bir hale getirmektir. Bu haklı bir mücadeledir. Karabağ'daki mücadeleyi kullanmaya çalışanlar var. Bölgede provokasyon girişimleri söz konusu. İran'ı uyarıyoruz.

İYİ PARTİ İLE CHP ARASINDA SEÇİM PAZARLIĞI

Akşener İstanbul ve Ankara’da çok büyük pazarlık yapacak.'' dedi.

Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Endişe verici' diyerek açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Milli yas ilan edildi! İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ’NİN HELİKOPTERİ NASIL DÜŞTÜ? İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..."