Kaplumbağa yuvalarının iş makinesiyle dağıtılmasına 442 bin lira ceza

İŞ MAKİNESİ, KUMLUCA BELEDİYESİ'NE AİTMİŞ


Sosyal medya kullanıcıları, olaya ilişkin tepkilerini kendi hesaplarından dile getirdi. Yol açılan iş makinesinin Kumluca Belediyesi'ne ait olduğu belirtilirken, belediye yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Yol açılan bölgedeki sitelerde oturan ve 2 ay önce Kumluca Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Ramazan Uluşar, site sakinlerinin 'WhatsApp' grubundan yaptığı paylaşımda çalışmayı belediyenin gerçekleştirdiğini açıklamıştı. Uluşar, mesajında, "Arkadaşlar bu çalışma Beykonak Mavikent villalarının arasından denize dışarıdan gelen kişilerin ulaşımını sağlamak, sitemizi de rahatlatmak için yapılan bir çalışmadır. Evet zarar verilmiş ama büyütmeyelim lütfen. Belediyeyle sitemizin çok işleri var" demişti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!