Kapasite kullanım oranı temmuzda arttı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) yapılan açıklamaya göre, imalat sanayisi genelinde kapasite kullanım oranı (KKO), temmuzda bir önceki aya göre 0,3 puan artarak yüzde 77,1 seviyesine çıktı. İşte detaylar...

İmalat sanayisi genelinde kapasite kullanım oranı (KKO), temmuzda bir önceki aya göre 0,3 puan artarak yüzde 77,1 seviyesine çıktı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, imalat sanayisinde faaliyet gösteren 1.753 iş yeri tarafından temmuz ayı İktisadi Yönelim Anketi'ne verilen yanıtlar toplulaştırılarak değerlendirildi.

Anket sonuçlarına göre, imalat sanayisi genelinde kapasite kullanım oranı, temmuzda bir önceki aya kıyasla 0,3 puan artarak yüzde 77,1'e yükseldi.

Mevsimsel etkilerden arındırılmış kapasite kullanım oranı da (KKO-MA) bir önceki aya göre 0,3 puan yükselerek yüzde 76,9 oldu.

İngiltere ile satranç maçını Türkiye kazandı Ali Koç Jose Mourinho ile görüşme kararı aldı! Bir araya gelecekler Diyanet, Audi A8 makam aracının iade edildiğini duyurdu!
Sonraki Haber