Kanal 7'den Yeni Hercai Geliyor! Kan Çiçekleri Konusu Nedir?

Kanal 7 günlük dizilerine bir yenisini ekliyor. Elif, Yemin, Emanet ve Esaret gibi dizilerden beklediğini alan kanal yönetimi Kan Çiçekleri isimli yeni bir diziyi ekrana getiriyor. Güneydoğu'da geçen hikayesi geçtiğimiz yıllarda ekrana gelen Hercai dizisine benzetilen Kan Çiçekleri konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Kan Çiçekleri oyuncuları merak ediliyor. Yayınladığı günlük dizilerle büyük ilgi toplayan Kanal 7, 5 Aralık Pazartesi akşamı Kan Çiçekleri dizisini ekrana getirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören Hercai dizisine benzetilen Kan Çiçekleri'nin çekim yeri de Güneydoğu olarak seçildi.

KAN ÇİÇEKLERİ KONUSU

Kanal 7 günlük dizilerdeki başarısını kimseye kaptırmak istemiyor. Buhnun için çalışmalarına devam eden yöneyim, Kan Çiçekleri dizisinde karar kıldı. Kan Çiçekleri dizisi tanıtım fragmanında başrol kadın ve erkek oyuncusu tarihi bir hanın içinde koşturuyor. Sürekli birbirini arayan çift sonunda kavuşuyor. Kan Çiçekleri dizisinde bir aşk hikayesi olacak.

KAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI

Halit Erman Ersoy, Dilek Güler, Volkan Yıldırım ve Yağmur Kaygısız'ın rol aldığı Kan Çiçekleri dizisi Mardin'de çekiliyor. Yönetmenliğini Ömer Baykul yaparken senaryoyu İnci Gülen yazıyor. Kan Çiçekleri dizisinin yapımcı firması ise Unik Film olacak.

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Bizim Market'ten atıştırmalık ve içeceklerde özel indirim fırsatı! Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu
Sonraki Haber