Kamu-Sen'den memurlar için yeni talep! Ek artış ve refah payı mı geliyor?

Memur zamları daha yeni maaşlara yansıdı ama yeni talepler gecikmeden geldi. Yüksek enflasyonun devam etmesi nedeniyle memurlar yeniden ek artış ve refah payı beklemeye başladı. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci, çalışanlara 2024 yılı için kamu alacaklarına uygulanan yeniden değerleme oranı olan yüzde 58’den az olmamak üzere artış yapılmasını, buna ek olarak da refah payı verilmesini istedi. İşte detaylar...

Memur zamları daha yeni maaşlara yansıdı ama yeni talepler gecikmeden geldi. Yüksek enflasyonun devam etmesi nedeniyle memurlar yeniden ek artış ve refah payı beklemeye başladı. Memur maaşlarına ‘yeniden değerleme oranında zam’ bekliyor. Enflasyonun ocakta verilen zammın yarısını daha ilk aydan götürdüğünü iddia eden memurlardan “yeniden değerleme oranında zam” çıkışı geldi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!