Kamu bankasından emeklilere çifte ödeme! 5 bin TL'ye ek 70 bin TL ödenecek! Faizler geriledi! 3 ay taksit ödeme yok!

Diğer kamu bankalarına nazaran çok daha fazla kategorinin altında milyonlarca vatandaşa destek vermeyi sürdüren Halkbank, bayram öncesi emekli vatandaşlara seslendi. Karşılıksız ödeme hizmetinin yanı sıra düşük faizli kredi hizmeti ile de emeklilerin bütçelerini destekleyeceğini belirten kamu bankası, hizmetlerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Girişimcilerden özel sektör çalışanlarına, kamu çalışanlarından ev hanımlarına kadar pek çok farklı kategori altında milyonlarca vatandaşın bütçesini destekler nitelikte kampanyalar geliştirmeye devam eden kamu bankası Halkbank, bu ay maaşlarını erken alan ve ek olarak ikramiye ödemesi de alacak olan emekliler için yeni bir duyuru yayınladı. Karşılıksız ödeme hizmetinin yanı sıra bir de kredi hizmeti sunacağını belirten banka, detayları paylaştı.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalamış olduğu maaş ödemeleri protokolü kapsamında emekli vatandaşlara karşılıksız nakit desteği verecek olduğunu belirten kamu bankası Halkbank, promosyon ödemesi ile yetinmek istemeyen emekliler için de düşük faizli bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu duyurdu. Halkbank, iki destek kampanyası için de ayrıntılı bilgiler paylaştı.

5 BİN TL’YE VARAN PROMOSYON DESTEĞİ SUNULACAK!

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalamış olduğu maaş ödemeleri protokolü kapsamında hem mevcut emeklilere hem de EYT yasasından faydalanarak ilk kez maaş alacak olan vatandaşlara karşılıksız ödeme desteği sunacağını belirten kamu bankası Halkbank, azami destek tutarının 5 bin TL olduğunu ifade etti. Kamu bankası, ilgili ödeme desteği için maaş hesabının kendi bünyesine taşınmasının yeterli olduğunu bildirdi.

70 BİN TL’YE VARAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ!

Emekliler için promosyon hizmetinin yanı sıra bir de düşük faizli kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu bildiren kamu bankası Halkbank, bu ürünü için azami limit tutarını 70 bin TL olarak açıkladı. 3 ayda bir eşit olacak şekilde taksit ödemelerini kabul edeceğini ifade eden kamu bankası, ürünü kapsamında uygulanacak olan başlangıç faizini yüzde 1,69 olarak bildirdi. Kamu bankası, geri ödeme tutarının 36 aya kadar taksitlendirilebileceğini ifade etti.

DSP'li Aksakal ile DEM Partili Sakık'ın tartışması bahçeye taştı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu kimdir? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu kaç yaşında? Bakanlık koruyucu giyim konusunda açıklama yaptı! İşte detaylar...
Sonraki Haber