Kamu bankalarından sonra özel bankalar da miktarları açıkladı! İşte çift maaş alan emekliye çifte promosyon miktarları...

KESİNTİ YAŞANMASI DURUMUNDA BANKA İLE GÖRÜŞÜLMELİ

Bazı bankalar emeklinin bankada kaldığı süreyi dikkate almadan maaşını taşımak istemesi durumunda ödediği tüm promosyonu geri istemesi gündemde tartışmaya neden oldu. Tartışma konusu olan bu durum emekli vatandaşların bankanın geri istediği promosyonu ödeyip daha sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak maaşını bankadan aldığı süreye denk gelen promosyon ödemesini geri alabilecek. Bazı bankalar ise promosyon güncellemesinde maaşın tümüne değil, hesaba yatan maaş miktarını dikkate alarak promosyon ücret aralığını belirliyor. Maaşında kesinti bulunan vatandaşların banka ile görüşmelerini bu bilgi ışığında gerçekleştirmesi gerekiyor. Birden fazla emekli maaşı alanlar da ayrı ayrı başvuru yaparak promosyon ödemesinden yararlanabilecek. Dul ve yetimler başta olmak üzere ölüm aylığı alan 3.3 milyon hak sahibine 5 bin TL promosyon verilecek.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!