Kamu bankalarına rakip geldi! Türkiye Ekonomi Bankası ihtiyaç kredisinde faizleri yüzde 1,55'e düşürdü!

Acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına düşük faiz avantajı sağlayan kamu bankalarına yönelen tüketicilere, özel bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. Sektörün önde gelen isimlerinden olan Türkiye Ekonomi Bankası, mayıs ayı içerisinde başvurulacak olan ihtiyaç kredisi hizmeti için faizleri dibe çektiğini bildirdi. İşte Türkiye Ekonomi Bankası’nın mayıs ayı ihtiyaç kredisi kampanyası…

Marketlerden emlak sektörüne kadar hemen hemen her alanda hissedilen yüksek oranlı zamlar, tüketicilerin bellerini büktü. Gıda, barınma ve konaklama gibi en temel ihtiyaçlarına dahi bütçeleri doğrultusunda erişim sağlayamayan vatandaşlar bütçelerinde oluşan açıkları kapatabilmek adına bankaların kredi hizmetlerini yakından takip etmeye başladı. Bu alanda da yüksek faiz uygulamaları ile karşı karşıya kalan tüketiciler devlet desteğinden yararlanan kamu bankalarını araştırmaya devam ederlerken müjdeli haber Türkiye Ekonomi Bankası’ndan geldi.

Sektörün önde gelen isimlerinden olan ve hem kendi bünyesinde hem dijital kolu olan CepteTEB bünyesinde önemli kampanyalara imza atan Türkiye Ekonomi Bankası, nakde olan ihtiyaçları giderek artan tüketicilere müjdesini verdi. Mayıs ayı içerisinde başvurulacak olan ihtiyaç kredisi ürünü için faizleri dibe çekmiş olduğunu belirten özel banka, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI MAYIS AYI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Mayıs ayı için özel olarak bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen ve bu kapsamda da yalnızca yeni müşterilerine hizmet sunacağını belirten Türkiye Ekonomi Bankası, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı. Yeni ürünü kapsamında üst limitin başvuru sahibinin bankacılık performansına göre belirlenecek olduğunu ifade eden TEB, başlangıç faiz oranını yüzde 1,55, azami vade sayısını ise 36 ay olarak bildirdi. TEB, ilgili kampanyasından destek alacak olan yeni müşterilerinin ilk taksit ödemelerini 3 aya kadar erteleyebileceklerini de açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI MAYIS AYI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile ilk kez TEB’li olmaları gerekmektedir. Müşteri olma sürecinin tamamlanmasının ardından ilgili TEB iletişim kanallarından herhangi biri aracılığı ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilecektir.

Yalı Çapkını Seyran'ın yaşadıklarından sonra iyileşebilecek mi? Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor! A. Demirspor - Galatasaray | İkinci yarı oynanıyor
Sonraki Haber