Kahreden tesadüf! Ankara'daki selde evinde boğulan Busenur, akrabasıyla aynı kaderi paylaştı

Ankara'daki sağanak sonrası meydana gelen su baskınında Keçiören'de ikamet eden Busenur Doğanay hayatını kaybetmişti. Ankara'daki kayıp bir kişinin arama çalışmaları sürerken, 21 yaşındaki Busenur'un yakın akrabasının da 11 Haziran'daki sel de hayatını kaybettiği ortaya çıktı. CHP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlker Yiğit, 11 Haziran'da Altındağ'daki Tatlar Deresi'nin taşması sonucu sele kapılıp hayatını kaybetmişti.

Ankara’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası birçok ilçede sel meydana geldi. Keçiören ilçesi İncirli Mahallesi’nde bulunan bir binanın bodrum katındaki daireyi sel suları bastı. Busenur Doğanay su basan dairede mahsur kaldı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!