Kahreden detay! Amerika'da yaşayan Tolga Karel babası Tufan Korel'in cenaze törenine katılamadı

2016 yılında Sarah Scott ile evlendikten sonra oyunculuk kariyerini noktalayıp Amerika'ya yerleşen Tolga Karel aldığı acı haberle yıkıldı. Tolga Karel'in babası Tufan Korel 5 yıldır savaştığı ve herkesten gizlediği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Tufan Korel yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Tolga Karel babasının cenazesine yetişemezken, eski eşi manken Günay Musayeva ve oğlu Cihangir cenaze törenine katıldı.

Oyunculuk kariyeri boyunca aralarında Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Kanıt, Kalbimdeki Yabancı, Evdeki Yabancı, Cin Geçidi, Aşkın Bedeli gibi yapımların da olduğu birçok projede boy gösteren, Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan 43 yaşındaki Tolga Karel, yıllar önce Amerika'ya yerleşmişti. 2016 yılında Sarah Scott ile evlenen eski oyuncu önce TIR şoförlüğü yapmış ardından da keni lojistik firmasını kurmuştu. Ailesiyle birlikte gözlerden uzakta Amerika'da bir yaşam süren Tolga Karel hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Tolga Karel'in babası Tufan Karel kanser nedeniyle hayata veda etti.


BABASININ VEFATINI BU SÖZLERLE DUYURDU

Acı haberi Amerika'dayken alan Tolga Karel, babasının vefatını sosyal medya hesabından duyurdu:

''Bu Dünyadan Adam gibi bir adam geçti
Rabbim sana şükürler olsun
onu benim babam olarak dünya'ya getirdiğin için
Unutma oğlum bir adamın en büyük hazinesi itibarıdır
onu kaybedersen herşeyini kayberdersin
Koca yürekli babam
ışıklar içinde Uyu 🤲🏻😔❤️
ama ben gelmeden ölme demiştim sana 😔
hani beni beklicektin babaa..''



''ELVEDA BABA...''

Tolga Karel'in babası Tufan Korel, Karacaahmet Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından yakınları ve seneleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Acılı evlat Tolga Karel ise babasının cenaze törenine yetişemedi. Karel, babasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.

Tufan Karel'in cenaze töreninden kendisine gönderilen bir videoyu Instagram hesabından paylaşan Tolga Karel, ''Elveda baba. Sana yetişemedim ama ben ölene kadar sen de benimle yaşayacaksın'' ifadelerini kullandı.


BABASI HASTALIĞINI HERKESTEN GİZLEMİŞ

Tolga Karel'in yaptığı bir paylaşım ise yürekleri burktu. Eski oyuncu, babasının kanserle savaştığını ve babasının hastalığını herkesten gizlediğini söyledi: ''Böyle güzel, merhametli adamlar bu dünyadan atlarına binip ebedi yaratıcımız Rabbimizin yanına gittiler. 5 sene kanser her yerini sarmış. Biz üzülmeyelim diye bize hiçbir şey söylememiş öleceğini bile bile.''



GÜNAY MUSEYEVA VE OĞLU CİHANGİR CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Öte yandan Tolga Karel'in yetişemediği cenaze törenine eski eşi Günay Museyava ve görüşmediği oğlu Cihangir'in katılması dikkat çekti. 36 yaşındaki model ve oyuncu Günay Musayeva, 2011 - 2015 yılları arasında evli olduğu Tolga Karel'in babasının cenaze törenine katıldı. Musayeva, eski kayınpederinin tabutu başında oğlunun gözyaşı döktüğü anları Instagram'dan paylaştı.

Günay Musayeva geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada, "Oğlum babasını tanımıyor. Cihangir babasına dair hiçbir şey bilmiyor. O yüzden adını da görüntüsünü de bilmiyor" ifadelerini kullanmıştı.



Yazlık Ev Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! 1 Mayıs borsada işlem yapılabilecek mi? 1 Mayıs'ta borsa açık mı?
Sonraki Haber